NU BIJ P-SPRT.NL

INTERMITTENT FASTING

Voeding & Beweging Programma

Scroll Down

Intermittent Fasting, wat is het?

 

Intermittent Fasting betekent letterlijk; vasten met tussenpozen. Een sapkuur of ander crash dieet heeft daar niets mee te maken. P-SPRT hanteert de 16:8 methode of de 5:2 methode. In de16:8 methode eet je 16 aaneengesloten uren niet, terwijl je in de overige 8 uur volgens het op maat gemaakt eetschema eet. Bij de 5:2 methode vast je twee dagen achterelkaar. Op de vastendagen eet je niet meer dan 600 calorieën. De andere dagen eet je volgens het op maat gemaakt eetschema.

Er wordt goed gekeken welke methode bij jou past!

Exclusief Intermittent Fasting Eetschema SPECIAAL VOOR JOU!

 

Het I.F. eetschema wordt op maat gemaakt. Wat en hoeveel je mag eten hangt af van de energiebehoefte die jij nodig hebt. Dat is per persoon verschillend. Het I.F. eetschema is gezond en zeer voedzaam en heel goed vol te houden. Er worden geen maaltijden weggelaten of andere maaltijdvervangers- en of supplementen gebruikt. We maken oud en vertrouwde eet- keuzes vanuit de basis voeding.

Gedurende het I.F. Voeding & Trainingsprogramma met de duur van 8 weken word je 1-op-1 begeleidt en geadviseerd door je Personal Trainer en Voedingscoach.

 

Exclusief Intermittent Fasting Training Programma SPECIAAL VOOR JOU!

Je traint 8 weken lang 2x in de week 60 minuten met je personal trainer. Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt. Er wordt goed gekeken en geluisterd naar je wensen- je basisconditie en je doelen. 

Gedurende het Intermittent Fasting Voeding & Trainingsprogramma met de duur van 8 weken word je 1-op-1 begeleidt en geadviseerd door je Personal Trainer en voedingscoach

 

Het 8 weken P-SPRT INTERMITTENT FASTING PROGRAMMA

  • 2x in de week trainen ( 60 minuten) o.l.v. je Personal Trainer

  • Workshop etiketten lezen ( week 1)

  • Supermarkt tour ( week 1)

  • Boodschappenlijst ( week 1)

  • Voedingsschema in week 1, 3, 6

  • Wekelijks wegen

  • Wekelijks advies over het te volgen eetschema en bijbehorende voedingsadvies

 

Kosten

De totale kosten voor het individuele 8 weken Intermittent Fasting Programma 

Bedraagt € 425,00 

Het P-SPRT Intermittent Fasting Voeding & Trainingsprogramma is bedoeld om je gezondheid te verbeteren en om af te vallen.  

 

Maak nu een doorbraak in een duurzame verandering van je leefstijl.