SHAPE JEZELF

MET OLD SCHOOL AEROBIC

en kom in beweging!

Scroll Down

Wil je een workout die je humeur, energielevel

en billen een boost geeft?

 

Zoek niet verder. Kom naar de wekelijkse old school aerobic les o.l.v. de ervaren aerobic instructeurs Patricia Kuiper-Vermeer en Wendy Beentjes. 

 

Patricia en Wendy bezorgen je tijdens de les een ware flashback. Terug naar een authentieke aerobic les waarbij zij zich niet laten beperken door een vastomlijnd programma. Het zijn juist de mensen in de les en de muziek die hun inspiratie geven in de keuze van de choreografie en lesstof. Wendy en Patricia zijn in staat door hun enthousiasme, eenvoudige choreografie en opzwepende muziek iedereen mee te krijgen en bezweet, maar voldaan de zaal te laten verlaten. 

LOW IMPACT- HIGH ENERGY 

 

Er worden verschillende choreografieën en muziekstijlen geïntrigeerd binnen de aerobic les. Dit gaat van disco- en salsamuziek tot een housebeat van DJ Tiësto en DJ Jean.

De intensiteit ligt tussen de 130 en 150 bpm en de uitvoering van de choreografie blijft altijd met een voet aan de grond (low - impact).

 

Uiteraard krijgen de buik, billen en benen ook de juiste aandacht.

Door middel van het gebruik van weerstandsbanden kun je de spierversterkende oefening zo zwaar maken als je zelf wilt. De les wordt afgesloten met stretching en een cooldown. 

 

De Old School Aerobic les wordt wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en op donderdagavond van 20.15 tot 21.15 uur gegeven in de Spiegelzaal in sportcomplex de Meent te Alkmaar