Rene en Patricia

FITNESS PROFESSIONALS

ENTHOUSIAST EN DESKUNDIG

Wij zijn Patricia Kuiper-Vermeer en René Kuiper. Beiden hebben we 15 jaar ervaring in de wereld van de fitness en gewerkt bij bekende sportscholen. Zo is Patricia bijvoorbeeld een ervaren aerobic professional en René een ervaren fitness professional.

In 2007 nam Patricia afscheid van de fitness. Zij was toe aan een nieuwe uitdaging en begon een relatiebureau. Om gezondheidsredenen moest René in 2008 acuut stoppen met lesgeven.

 

Terug naar onze passie.

Nu vele jaren later is René weer kerngezond en heeft Patricia haar werkzaamheden als Matchmaker anders ingericht. Er is tijd en ruimte voor een grote passie ernaast.

Het kwartje viel op een disco feest van een ex-collega!

We waren uitgenodigd op een feestje bij een ex collega. Er werden ouderwets vinylplaten gedraaid. Heerlijke old school en discomuziek. Zonder erbij na te denken floot ik op mijn vingers, verzamelde ik wat oude bekenden en stonden we in “no time” een aerobic les te doen. Iedereen ging helemaal uit zijn dak…en ik? Kippenvel van top tot teen. Wat een plezier, voldoening en genot gaf dat aan de feestgangers en mezelf.

Op weg naar huis zeiden we tegen elkaar “this is it”. Nu is het zover. P-SPRT.NL is een feit. We gaan het doen!