SPORTEN IN EEN GROEP

WERKT MOTIVEREND!

Personal Group Training bij P-SPRT.NL

 

Sporten in een kleine groep (max 4 personen) werkt extra motiverend en is ook nog eens leuker! Je voert alle oefeningen op je eigen niveau uit en door onze persoonlijke en deskundige begeleiding train je veilig en zeer effectief! Bij Personal Group Training sport je tegen een betaalbaar tarief onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer en Voeding en Lifestyle Coach. 

In de maanden mei en juni 2019 staat er een speciale Personal Group Training op het programma!

Back in Shape Challenge. In 8 weken afvallen en je conditie verbeteren met een Personal Trainer.

P-SPRT ENERGY SPECIAL

BACK IN SHAPE CHALLENGE 

In 8 weken afvallen en je conditie verbeteren met een personal trainer voor € 225,- p.p. inclusief resultaat garantie

Wat houdt de Back in Shape Challenge in?!

  • In het Back in Shape Challenge programma train je 8 weken in een small group 2x in de week 60 minuten met een Personal Trainer. Het accent van de training ligt vooral op de vetverbranding en kracht-uithoudingsvermogen. De trainingen zijn afwisselend, motiverend en goed vol te houden.

 

  • We besteden wekelijks 30 minuten aandacht aan het voedingspatroon.Voor elke deelnemer wordt een een voedingsplan op maat gemaakt. Onze visie is dat een gezond voedingspatroon de basis vormt voor het verbeteren van fitheid en het kwijtraken van kilo's.

 

  • Er worden twee tussentijdse weeg momenten ingepland.  We willen natuurlijk graag weten of de training en persoonlijke begeleiding het juiste effect heeft op je algehele conditie en gewicht. Gedurende 8 weken word je getraind en begeleidt door Personal Trainer en Voeding & Lifestyle Coach Patricia Kuiper Vermeer.

RESULTAAT GARANTIE!

Wij vragen jouw commitment! Wij geven 100% resultaat ervoor terug.

 

Wil je meer informatie over de tarieven en paketten, klik op de onderstaande button.