KRIJG VOEDINGSADVIES OP MAAT

VAN EEN VOEDINGSCOACH

Scroll Down

JE GEZONDHEID ALS GROOTSTE GOED!

Voeding is naast regelmatig bewegen een minstens zo essentiële factor voor een gezond en fit lichaam. Bij P-SPRT geven we voedingsadvies op maat. Je wordt door onze voedingscoach niet alleen uitgebreid geadviseerd over je voeding, gewoontes en gedrag, maar ook intensief begeleid tijdens jouw traject dat leidt naar het gewenste resultaat!

Afvallen, aankomen of gewoon lekkerder in je vel zitten door gezond te eten.

Wat je doelstelling ook is, wij hebben voor jou een persoonlijk voedingsadvies op maat! Of je het nu doet om af te vallen, energieker wil worden of gewoon lekkerder in je vel wil zitten, het kan bij ons allemaal.

Kennismaking


Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we jouw huidige voedingspatroon, gewoontes en levensstijl in kaart.

De succesfactor zit hem niet in een streng dieet of zo snel mogelijk afvallen. De succesfactor zit hem in een structurele verandering van leef en eetgewoontes.

 

Wat je doel ook is, wij hebben een passend voedingsadvies voor jou!

 

Na het analyseren van je voeding, voedingsgewoontes en leefstijl krijg je een advies wat bij jou als persoon past. We leren je de juiste keuzes te maken in je voeding en de samenstelling hiervan. Uiteraard houden we hierbij rekening met je wensen. Wij denken niet alleen op korte termijn maar willen dat ons advies en begeleiding ervoor zorgt dat je voor Lifetime je levensstijl en eetpatroon verandert.  

 

Samen zorgen wij ervoor dat je resultaten duurzaam zijn!