PERSONAL TRAINING 

WERKWIJZE

trainen in Alkmaar

HOE WERKEN WE IN 3 STAPPEN NAAR EEN FITTER EN GEZONDER LEVEN

1

2

3

Telefonische Kennismaking

Via het aanmeldt formulier laat je ons weten dat je met ons in contact wilt komen. Voordat je een Personal Trainer of Personal Group training boekt plannen we eerst een bel afspraak in. Tijdens het telefoon gesprek bespreken in het kort jouw doelen, wensen en verwachtingen.  Op basis van de informatie maakt de Personal Trainer een eerste inschatting en geeft een persoonlijk trainingsadvies. Wanneer het gevoel en vertrouwen van beiden kanten goed is wordt er een afspraak voor een intakegesprek ingepland.. 

Intake Gesprek

Het intake gesprek wordt bij jou thuis of op locatie gehouden. Tijdens het gesprek gaan we dieper in op jouw sport verleden, voedingspatroon, je doelen, verwachtingen en natuurlijk je wensen. Een open en eerlijk gesprek. Het geeft de Personal Trainer goede inzichten in bijvoorbeeld welke manier van bewegen bij je past, wat je levensstijl precies inhoudt en wat je valkuilen zijn. Samen stellen we een training en-of voedingsschema samen en maken een plan van aanpak voor de termijn dat je een commitment met P-SPRT.NL aangaat. De PT overeenkomst wordt met je doorgenomen en ondertekend. 

Aan de slag!

Na de intake gaan we voor jou aan de slag. Op basis van jou en onze agenda plannen we de eerste cyclus personal trainingen in. Tevens plannen we de tussentijdse evaluatie momenten in om te wegen en te weten of we goed op weg zijn.

1

2

3